Timothy wil wéér gaan trouwen, dit keer met zijn nieuwe liefde

Timothy wil wéér gaan trouwen, dit keer met zijn nieuwe liefde

Timothy maakt zichzelf klaar voor een nieuw jaar. En hij heeft flink wat plannen. Zo is hij sinds de breuk met Franny waar hij eerder meer details over deelde, samen met zijn nieuwe liefde. En met deze nieuwe liefde, Lysanne verwacht hij binnenkort al een kind. Maar dat is nog niet alles, hij heeft grootse plannen zo vertelt hij in een interview wat we in dit bericht voor je omschrijven.

Ik ben een man die voor trouwen gaat begint Timothy. Een kindje kost nu al wat dus daar gaat ons inkomen dan ook in. Om er goed voor kunnen te zorgen en een leven te geven. Zodra de financiën er weer voor zijn dan ga ik wel met haar (Lysanne) trouwen voegt hij eraan toe. Het hoeft voor mij niet snel te gaan. Maar eind 2020 denk ik wel dat ik op mijn knieën ga. Het is momenteel wel hectisch gaat Timothy verder met zijn verhaal. We kregen een checklist toegestuurd, daar staan honderden dingen op die je moet halen en dat hebben we nu wel. Met zeven maanden moet dat natuurlijk wel compleet zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *