Oud bewoner Timothy schrijft een korte brief voor zijn ex Franny

Oud bewoner Timothy schrijft een korte brief voor zijn ex Franny

Naast Alexandra ontvangt ook Franny post. Naast het verdrietige nieuws dat het niet zo goed met haar oma gaat, ontvangt ze ook een brief van oud bewoner Timothy. Haar ex stuurde al eerder een brief waarin hij de relatie verbrak met haar en aangaf een ander te hebben. Als ze de envelop in haar handen heeft, voelt ze dat er iets inzit. Het is een ketting die Timothy nog had van haar. Tijdens het lezen van de brief verzamelen zich wat andere bewoners om haar heen. Wat schrijft hij vragen ze nieuwsgierig. Jij ook bedankt voor de geweldige maanden, al het goeds vertelt Franny. Meer dan dit heeft hij niet opgeschreven. Wat een flapdrol zeg reageert Merel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 39    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ria at 11:44

    Blauwe balk ik had niet anders verwacht doe er wat mee met wat ik geschreven heb,jullie gaan over lijken.walgelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *