Alexandra barst in huilen uit als ze post van het thuisfront ontvangt

Alexandra barst in huilen uit als ze post van het thuisfront ontvangt

Tijdens de sportles merkt Alexandra op dat er post wordt bezorgd. Ze laat haar gewichten vallen en rent naar de brievenbus. Er is post voor Franny, maar ook voor Alexandra is er een brief. Als ze de afzender ziet, barst ze al snel in tranen uit. Het is haar grote liefde die haar een brief heeft gestuurd. Met de tranen op haar wangen opent ze de envelop en leest ze de brief. Ik ben zo gek op jou zegt ze snikkend. Ik heb je liever hier, maar we zien elkaar vast gauw. Wees sterk en maak er iets van. Heel veel geluk de komende maanden leest ze verder voor. Ook heeft ze een brief van haar zoon ontvangen. Hij heeft wat mooie woorden voor zijn moeder opgeschreven. Mijn kanjer huilt Alexandra verder. Gelukkig zijn het tranen van geluk!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *