Mariska wil de tattoo shop van Utopia 2 naar een hoger niveau tillen

Mariska wil de tattoo shop van Utopia 2 naar een hoger niveau tillen

Dylan en Kaylee zijn sinds de komst van Mariska weer druk bezig met de tattoo shop. De afgelopen tijd trok het minder klanten dan ze gewend zijn, dus er is werk aan de winkel. Mariska ziet er een goudmijn in en wil de shop weer helemaal op de kaart zetten. Samen met het tattoo stel kijkt ze vanmiddag naar hoe ze de afspraken het beste kunnen inplannen. Er wordt een overzichtelijke Excel lijst gemaakt en Mariska voorziet ze van veel commerciële tips. Dylan en Kaylee vertelden vandaag tijdens de vergadering ook over hun win actie. Maak vanaf je vakantiebestemming een foto met het Endless Daze logo (te vinden op de webshop) en mail het naar ze toe en maak kans op een tatoeage.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *