De bewoners uit Utopia 2 krijgen een workshop hoelahoepen

De bewoners uit Utopia 2 krijgen een workshop hoelahoepen

Vandaag komt Mirjam langs in Utopia 2 om een hoelahoep workshop te geven. Tijdens de eerdere vergadering van vandaag kwam Shelley toevallig met het idee dat ze ook iets met hoelahoepen wil doen tijdens de komende familiemarkt. De bewoners verzamelen zich buiten en Mirjam neemt het woord. Ze geeft een kleine introductie en vraagt of de bewoners als kind ook aan hoelahoepen deden. Alexandra geeft aan dat ze het vroeger zelfs met haar nek kon. De muziek start en de bewoners laten zien hoe soepel hun heupen zijn. Het gaat niet meteen goed bij iedereen, maar na het eerste nummer geeft Mirjam de bewoners tips over hoe het beter kan. De bewoners merken direct verschil en ze maken grote stappen. Zal het hoelahoepen tijdens de familiemarkt aan slaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *