De bewoners uit Utopia 2 komen bij elkaar voor de vergadering van 2 juli

De bewoners uit Utopia 2 komen bij elkaar voor de vergadering van 2 juli

De bewoners verzamelen met z’n allen in de silo voor een vergadering. Ook nieuweling Mariska zit erbij maar ze lijkt voorlopig de kat uit de bomen te kijken. Wanneer de bewoners allemaal zitten, opent Jessie de vergadering. De groep staat nog ongeveer 12.800 euro in de min, doordat er nieuwe facturen zijn binnengekomen en door de investeringen die op lange termijn zijn gedaan. Op dit moment moeten we kijken of we goede investeringen moeten doen benadrukt Jessie. En wil dat er geen langetermijninvesteringen meer gedaan worden, maar juist kortetermijninvesteringen. De bewoners willen voor de markt weer een show organiseren. Dit keer met een hoelahoep. Shelley heeft al wat ideeën bedacht en ze gooit het in de groep. Haar plannen worden alleen nog niet enthousiast ontvangen. Ook willen de bewoners de frituurpannen vervangen van elektrisch naar gas. Dit zou kosten besparen en de kwaliteit verbeteren. Mariska vervangt Maikel op het schoonmaakrooster. Ook Mylène heeft wat te melden. Ze vindt dat de vrouwelijke bewoners netter in de douche moeten zijn. Volgens Mylène zitten er overal haren in de putjes. Daarna zit de vergadering van 2 juli erop.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 62    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *