Het is weer tijd voor post!

Het is weer tijd voor post!

Brandon heeft zijn post ontvangen en hij kan niet wachten om het te gaan lezen. Hij zoekt hiervoor een rustig plekje buiten en hij opent direct de enveloppen. Hij is dolblij en in zijn brief staan ook lovende woorden over Mylène. Op dat moment loopt Mylène toevallig ook langs en hij besluit haar erbij te roepen. Samen lezen ze de brief en Mylène vindt het heel lief dat Brandon haar erbij heeft gehaald. Ook staan er lovende woorden in de brief over Dylan en Kaylee, dus laat hij dit ook aan Dylan lezen. Ook Dylan heeft post ontvangen en hij zoekt een plekje op bed, om dit samen met Kaylee te lezen. Hij ontvangt vooral positieve en lieve berichten en dit doet hem goed. Dylan en Kaylee beseffen wel dat ze hun familie erg missen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *