Alexandra heeft spijt van de tatoeage op haar vinger die door Kaylee is gezet

Alexandra heeft spijt van de tatoeage op haar vinger die door Kaylee is gezet

Jessie heeft de bewoners laten weten dat hij een cursus laserbehandelingen krijgt. Merel liet al meteen weten graag model te willen zitten dit omdat ze een tatoeage weg wil laten halen die ze door Dylan en Kaylee heeft laten zetten. Als Alexandra afgelopen avond met een paar vrouwelijke bewoners in de silo zit, moet haar iets van het hart. Ze wil heel graag de tatoeage die Kaylee op haar vingers heeft gezet, laten verwijderen. Ze laat weten wel heel blij te zijn met een andere tatoeage die ze door Kaylee heeft laten zetten en dat ze deze graag wil houden. Ondanks dat Alexandra vastbesloten is dat ze de tatoeage wil laten weghalen, vindt ze het erg moeilijk om dit aan Kaylee te vertellen. Ik durf het echt niet. Ik vind het echt heel erg legt ze verder uit. Hiske vindt dat ze gewoon eerlijk moet zijn, maar het wel lief moet verwoorden. Zeg gewoon dat je er spijt van hebt eindigt Franny.Wordt vervolgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *