Jessie krijgt een cursus in laserbehandelingen

Jessie krijgt een cursus in laserbehandelingen

Jessie ziet een gat in de Utopiaanse markt, namelijk laserbehandelingen! Hij heeft geregeld dat hij morgen een cursus krijgt. Met deze laserbehandelingen kunnen tattoos weggehaald worden en kan er tevens een carbon behandeling uitgevoerd worden, die ook wel de Hollywood treatment wordt genoemd volgens Jessie. Als Jessie het goede nieuws aan de bewoners vertelt, reageren vooral de dames Merel, Franny en Alexandra erg enthousiast. Merel wil morgen graag model zitten voor de behandeling. Als Dylan en Kaylee van de cursus afhoren, besluiten ze op Jessie af te stappen. Ze vragen zich namelijk af waarom hij niks aan hen heeft laten weten, omdat zij de cursus ook willen volgen. Jessie lijkt deze opmerking niet helemaal te begrijpen. Maar je tatoeëert toch? Dan wil je toch geen tattoos weghalen? laat hij weten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *