Mariska heeft grote plannen om een eigen slaapplek te creëeren

Mariska heeft grote plannen om een eigen slaapplek te creëeren

Nu Maikel de mini samenleving heeft verlaten en Mariska officieel bewoonster is, moet ze natuurlijk een vaste slaapplek krijgen. Mariska vertelt aan Dylan en Brandon dat ze liever niet bij een stelletje op de kamer wil liggen. Haar plan is om nog één nacht in de Mongoolse tent te slapen, maar dat ze morgen in de vergadering voor gaat stellen om een kleine verhuizing te organiseren. Omdat Maikel weg is, is de plek die vrijkomt natuurlijk bij Jens en Mylène. Mariska’s plan is om Mylène en Jens een eigen plekje te geven, maar waar dit gaat zijn is voor nu nog de vraag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ria at 13:06

    Met de armen over elkaar hebben ze weer een misser.Met de vergadering zou ze over het slapen beginnen maar nee deed haar mond weer niet open jammer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *