Er wordt een begin gemaakt aan de sportschool

Er wordt een begin gemaakt aan de sportschool

Sinds het begin van Utopia 2 wordt er veel aandacht besteed aan beweging. Zo is Brandon een fanatieke sporter en organiseert hij sportlessen voor bezoekers, geeft Franny danslessen en werkt Adriaan dagelijks aan zijn lijf. Ook bodybuildster Alexandra is sinds haar komst druk met sportlessen bezig. Om het sporten nog meer op de kaart te zetten, besluiten enkele bewoners om vandaag te beginnen aan het bouwen van een heuse Utopia 2. sportschool. Alexandra, Brandon, Dylan en Jessie steken de handen uit de mouwen en gaan aan de slag. Verzamelen bij de Mongoolse tent! roept Franny even later terwijl ze aan de bel slingert. De bewoners verzamelen zich en Brandon neemt het woord. Zoals jullie weten ben ik veel in overleg gegaan over een bouwvergunning voor een sportschool. En die is goedgekeurd, zegt Brandon trots. Hij geeft aan dat de sportschool 6 bij 10 meter gaat worden en dat hij morgen een presentatie gaat geven over waarom er een sportschool moet komen. Brandon vertelt dat hij de bewoners eerst wil inlichten, voordat er zomaar opeens gebouwt gaat worden. Hij geeft de eer aan Franny om de eerste paal in te slaan.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *