Adriaan vindt dat Kaylee mee voor zichzelf op moet komen

Adriaan vindt dat Kaylee mee voor zichzelf op moet komen

Wanneer de eliminatie voorbij is, pakt Adriaan een momentje alleen met Kaylee. Hij is van mening dat Kaylee zich meer moet laten zien en zich minder moet aantrekken van de rest. Ze is het hiermee eens, maar geeft aan het moeilijk te vinden om zich bloot te geven aan de bewoners en alleen bij Dylan haar mening durft te geven. Adriaan blijft erop hameren dat het belangrijk is om haar eigen mening te geven. Ik ben bij Dylan een ander persoon dan dat ik bij de groep ben, aldus Kaylee. Zal Kaylee iets doen met het advies van Adriaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *