Shownieuws komt langs voor Mariska

Shownieuws komt langs voor Mariska

Mariska heeft net de keuze gemaakt om Maikel naar huis te sturen. Nu de rust is weder gekeerd in Utopia 2, komt Shownieuws binnen. Shownieuws geeft aan voor Mariska te komen, om wat vragen aan haar te stellen. Mariska komt aanlopen en wordt gelijk ondervraagd door Shownieuws. Mariska geeft aan zich goed te voelen en bij binnenkomst al direct een goed gevoel had: “ik voelde me gelijk thuis. Wanneer er wordt gevraagd waarom Mariska Utopia 2 in wilde geeft ze duidelijk antwoord: ik zag veel kansen op commercieel gebied en ik wilde daarom de bv gezond maken. Volgens Mariska moet de bv weer in de groene cijfers komen, maar ze wil nog niet zeggen hoe ze dit wil gaan doen. Ze geeft aan dat ze denkt dat veel mensen Utopia 2 als vakantieoord zien, maar hier binnenkort verandering in gaat komen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *