Mylène is in tranen als bekend is dat Maikel Utopia 2 moet verlaten

Mylène is in tranen als bekend is dat Maikel Utopia 2 moet verlaten

Mariska heeft besloten dat Maikel Utopia 2 moet verlaten, nadat hij was genomineerd tijdens de eerdere stemmingen. Maikel lijkt er vrede mee te hebben maar een aantal andere bewoners vindt het vervelend nieuws. Kaylee, Dylan en Mylène lijken verdrietig te zijn. Ik ga hem gewoon missen zegt Mylène in tranen. Hij bracht zoveel gezelligheid voegt ze eraan toe. Ook Kaylee en Dylan vinden het erg jammer en geven een knuffel aan Mylène om haar te troosten. Wat vinden jullie van Maikel zijn vertrek?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *