Mariska maakt haar besluit bekent, wie moet Utopia 2 verlaten?

Mariska maakt haar besluit bekent, wie moet Utopia 2 verlaten?

Vorige week zijn Gerrit, Maikel en Adriaan genomineerd en zitten hierdoor in de gevarenzone. Gisteren hebben de bewoners besloten dat Mariska mag blijven in Utopia 2 en zij heeft hierdoor het beslissende woord wie er van de genomineerden naar huis moet. De bewoners verzamelen zich en dan neemt Mariska het woord. Vandaag is de dag dat ik iemand weg moet stemmen. Het is een moeilijke keuze, ik heb er goed over na moeten denken, want jullie zijn allemaal verschillend begint Mariska. Adriaan je bent nog met een aantal dingen bezig en je mag van mij blijven geeft ze aan. Dan is de keuze tussen Gerrit en Maikel. Ze geeft aan dat ze het lastig vindt wie ze moet kiezen en daarbij de bv vooropstelt. Ik heb één iemand hier hard nodig hier waarvan ik denk dat ik de bv heel hard omhoog kan trekken gaat ze verder. Maar Gerrit ik wil met jou daarvoor vechten benadrukt ze. Ze vertelt dat Gerrit mag blijven en Maikel helaas Utopia 2 moet verlaten. Maikel snapt de keuze en geeft hierna iedereen en knuffel. Zijn avontuur zit er bijna op… Zijn jullie het met deze keuze eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 98    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
  1. Corry at 12:15

    Hoe voorspelbaar is alles daar in Utopia 2!!! Hoezo een keuze maken en hoe zo moeilijk?? Die keuze was allang gemaakt achter de schermen, waar alles vast staat in het script!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *