Kaylee zoekt troost nadat ze aangesproken is door Brandon

Kaylee zoekt troost nadat ze aangesproken is door Brandon

Kaylee en Dylan zijn aangesproken door Brandon dit omdat ze chips hebben gegeten van de bv. Ze hadden een slaapfeestje samen met de andere bewoners en hebben toen samen met hen chips gegeten. Nu Kaylee apart is aangesproken door Brandon, vindt zij troost bij haar vriend Dylan. Kaylee is in tranen door het gesprek met Brandon maar Dylan probeert haar te troosten. Ik doe dat soort dingen niet bewust maar hij denkt dat ik die dingen expres doe. Het was niet zo bedoeld zegt ze verdrietig. Dylan snapt het en probeert haar gerust te stellen. Nadat de twee even in bed hebben gelegen en ze haar verhaal heeft gedaan, kan Kaylee er weer tegenaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Truus at 15:55

    Wat een janke balk. Moet volgens mimmmi therapie en lekker naar huis gaan. Zou ze thuis ook zo gejankt hebben iedere keer. Heb medelijden met Dylan. Die moet eens een keer harder worden naar haar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *