Singer-songwriter Paul Sinha beoordeeld de creaties van een aantal Utopianen

Singer-songwriter Paul Sinha beoordeeld de creaties van een aantal Utopianen

Singer-songwriter Paul Sinha in Utopia 2 gearriveerd om de nummers van Lotus en Brandon te beoordelen. Eerst is Brandon aan de beurt en laat zijn creatie bij het kampvuur horen. Ik vind het heel nice zegt Paul Sinha. En legt uit dat het nummer blijft hangen en een duidelijke structuur heeft. Het enigste puntje is dat het nog een beetje monotoon is, dus misschien kan je ergens nog een uithaal doen. Brandon knikt en neemt zich voor eraan te gaan werken.

Wat later volgt Lotus op haar ukulele. Wauw zegt Paul Sinha. Dit is echt een heel mooi nummer benadrukt hij. En zegt dat het nummer zo een soundtrack van een film of clip had kunnen zijn. Ik ben speechless, het is een supersong. Alle bewoners klappen en juichen. Toch wordt het gejoel onderbroken door Joaquin, Timothy en Gerrit die naar voren stappen. En dan willen wij even de nummer één neer gaan zetten zegt Joaquin vol zelfvertrouwen. Daar komt-ie! Vervolgens zingen de mannen het appelsaplied in vol ornaat. Dit is geweldig jongens, het kan zo de tv op reageert Paul Sinha. Welk nummer is jouw favoriet?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 35    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *