Adriaan zou het niet erg vinden als genomineerde Shelley Utopia 2 moet verlaten

Adriaan zou het niet erg vinden als genomineerde Shelley Utopia 2 moet verlaten

Adriaan is kwaad uitgevallen tegenover Shelley. Volgens Adriaan hadden ze een afspraak voor het vlechten van zijn haar maar vindt ze een sigaret roken belangrijker dan hem. Als jij maandag weggaat, vind ik het niet erg schreeuwt Adriaan dan ook wanneer Shelley naar hem toe loopt. We zijn geen maatjes meer benadrukt hij. Shelley is geschokt en vraagt zich af waar hij zich zo druk om maakt. Als ik zeg dat we om zes uur ’s ochtends een afspraak hebben, ben ik er altijd. Maar blijkbaar is voor jouw een sigaret belangrijker roept Adriaan verder. Maar je rookt maar een eind weg Shelley, want ik ben echt klaar met jou eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 4.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *