Laura vraagt haar vriendin Charlotte ten huwelijk

Laura vraagt haar vriendin Charlotte ten huwelijk

Laura heeft samen met de andere bewoners de hele dag haar aanzoek voorbereid. Het dakterras van het penthouse is prachtig versierd met rozenblaadjes, hartjes en ballonnen. Eindelijk is het dan zover en kan Charlotte gehaald worden, die geduldig buiten zit te wachten. Billy is degene die haar meeneemt en nieuwsgierig loopt Charlotte haar achterna. Vervolgens wordt de oud Utopia bewoner geblinddoekt. Ik vind het gewoon eng laat ze zenuwachtig weten. Billy leidt Charlotte vervolgens naar het dakterras, waar Laura net zo zenuwachtig op haar staat te wachten. Als Charlotte eenmaal op het dakterras staat, mag de blinddoek af. Als ze Laura ziet staan met alle versieringen eromheen, begint ze te huilen. Meteen gaat Laura op één knie, terwijl ze het doosje met de ring in haar handen heeft. Je bent de vrouw van m’n dromen, met jou wil ik oud worden en met niemand anders zegt ze. Charlotte omhelst Laura en antwoordt dat ze natuurlijk wil trouwen. Ik ben verloofd gilt ze daarna enthousiast, terwijl de bewoners  vanaf beneden het verloofde koppel toejuichen. Het plan aanzoek is geslaagd!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *