Ivan en Linda hebben discussie over een planning

Ivan en Linda hebben discussie over een planning

De bewoners zijn al de hele dag bezig met het opruimen van het weiland. Vooral Linda, Beau en Ivan zetten zetten zich er met name voor in, tot hun grote ergernis. Blijkbaar zijn we allemaal te moe om nog onze poten uit te steken zucht Beau, doelend op de andere mede bewoners. Al snel begint Ivan over de planning. We moeten even een plan hebben, anders is het verspilling van mijn tijd gaat hij verder. Linda zegt verbaasd dat ze niet om Ivan zijn hulp hebben gevraagd. Maar volgens Ivan moet hij hen wel helpen, omdat er straks een evenement plaatsvindt en overal planken liggen. Je kan het ook op z’n beloop laten en kijken of iemand anders het oppakt snauwt Linda. Ze vindt dat Ivan minder negatief moet zijn en niet alles zelf op zich moet nemen. De twee beginnen vervolgens over en weer te schreeuwen, aangezien Ivan vindt dat hij wel alles op zich moet nemen omdat niemand anders het doet. En Linda vindt juist weer dat Ivan het los moet laten en ze adviseert hem om naar de andere bewoners te stappen. Uiteindelijk kunnen de twee weer rustig met elkaar praten en geven ze elkaar een knuffel om het weer goed te maken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. chagija at 00:57

    hoop niet dat zij ook naar utopi 2 gaan ivan kan beter naar het leger gaan kan hij daar bevelen gaan uitdelen en brullen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *