Romy, Mehmet en Billy vinden dat Ivan zich op verkeerde zaken focust

Romy, Mehmet en Billy vinden dat Ivan zich op verkeerde zaken focust

Terwijl Ivan en Linda hevig met elkaar discussiëren over een planning praten Billy, Mehmet en Romy erover van een afstandje. Billy vindt het irritant dat er altijd wordt vergeleken welke bewoners altijd hard werken en welke niet. Hij focust zich veel te veel op de verkeerde dingen merkt Billy op over Ivan. Ze vindt dat ze geen energie moeten steken in de bewoners die niet willen werken. Mehmet knikt, dit zit hem ook dwars. Dan moet hij stemmen geven op mensen die niet veel doen, als dat zijn Utopia is voegt hij eraan toe. Romy vindt het op haar beurt meer vervelend dat Linda en Ivan weer ruzie hebben. Ik wil dat ze het goed maken zucht ze. Maar van Linda moet ik mij er niet mee bemoeien.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *