Mehmet confronteert Linda omdat hij het gevoel heeft dat zij over hem sprak

Mehmet confronteert Linda omdat hij het gevoel heeft dat zij over hem sprak

Nadat Ivan en Linda het goed hebben gemaakt, praten de twee samen met Beau verder over de werkverdeling. Ivan wil nog van alles doen en Linda antwoordt dat er genoeg andere bewoners zijn om hem te helpen. Er zit daar al iemand twee uur in een stoel, te zonnen en mooi te zijn voegt ze er verder aan toe terwijl ze naar Mehmet wijst. Ivan besluit te gaan douchen en Linda en Beau gaan verder met hun gesprek, tot Mehmet verhaal komt halen. Wees je nou net naar mij met de woorden dat ik al twee uur in de zon zat vraagt hij aan Linda. Linda knikt en zegt dat dit zo is. En legt uit dat het niet specifiek op hem gericht was, maar op de bewoners die in de zon zitten en ze juist bedoelde dat Ivan hulp aan hen kon vragen. Deze uitleg stelt Mehmet weer gerust. Toch is hij nog lichtelijk geïrriteerd over Ivan. Hij vindt dat Ivan maar de hele groep bij elkaar moet roepen, als de werkverdeling hem zo dwars zit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
  1. gina at 13:47

    Het is een zeur kous ze heeft 2 gezichten als de nominaties er zijn morgen is ze weer zielig weg met dat mens als ik haar kop.al zie big linda op rotten

  2. Lucy at 10:52

    En dinsdag deze roddeltante (Linda )naar huis A.U.B. Wat is dat een verschrikkelijk mens.Zij verpest de hele boel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *