Ivan en Linda hebben onenigheid over de samenleving

Ivan en Linda hebben onenigheid over de samenleving

Als Linda, Ivan en Beau buiten tussen het werken door pauze nemen, praten ze over de bv en de samenleving. Er zijn geen bv vergaderingen meer, geen terugkoppelingen meer zucht Ivan. Wat ben jij negatief zeg reageert Linda ietwat geïrriteerd. Ivan doet er nog een schepje bovenop en merkt op dat het allemaal de schuld is van de samenlevingsgroep. Hij beweert dat de samenlevingsgroep zich bij bv heeft toegevoegd, omdat ze zelf niets voor elkaar kregen en de bv wel. Daarom wilde de samenleving volgens hem zich bij de bv voegen, zodat het niet opviel dat ze zelf niets deden. Hoewel het als grapje is bedoeld, lijkt Linda toch even geïrriteerd te zijn en scheldend loopt ze weg van Ivan. Beau kijkt een beetje overrompeld toe. Als Linda en Ivan even later elkaar weer tegen komen, lijkt alles weer goed te zijn. Hou van jou zegt Linda blij tegen haar mede bewoner Ivan. Waar komt dit ineens vandaan? eindigt Ivan pesterig aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. chagija at 18:43

  Zo jammer van deze utpia het gaat alleen nog maar over geld verdienen dus weg hoop dat het straks beter gaat met utopia 2

 2. chagija at 18:41

  ja dat klopt als maatschappelijk werkster is dat roddelen een kwalijke zaak waar niemand straks vertrouwen in heeft als ze linda zien Helaas voor Linda een andere baan zoeken

 3. Heidy at 18:02

  Ivan geeft natuurlijk de samenleving weer de schuld en beschuldigd hen van niets doen om geld te verdienen. Wat doet Ivan zelf dan om geld te verdienen? Volgens mij helemaal niets, alleen maar anderen commanderen, hij doet echt geen reet. Ik hoop zo dat hij binnenkort zal worden geëlimineerd.

 4. Mildred at 17:32

  Hebben jullie het echt niet door. Linda is de slaafje van Ivan hij hoeft niets aan zijn kleding en eten te doen zijn slaafje. en daarom gaat Ivan Linda nooit wegstemmen.
  Linda is maatschappelijk werker hoe dan! Niemand wil naar haar toe straks roddel zo veel en heeft best een boze houding om alles kijk haar gezicht. Is een vrouw waar nooit een man op reliëf kan worden, je wordt er bang voor.

 5. Mildred at 17:30

  Hebben jullie het echt niet door. Linda is de slaafje van Ivan hij hoeft niets aan zijn kleding en eten te doen zijn slaafje fetisj het wel en daarom gaat Ivan Linda nooit wegstemmen.
  Linda is maatschappelijk werker hoe dan! Niemand wil naar haar toe straks roddel zo veel en heeft best een boze houding om alles kijk haar gezicht. Is een vrouw waar nooit een man op reliëf kan worden, je wordt er bang voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *