De middag van 7 april verloopt druk voor de bewoners uit Utopia

De middag van 7 april verloopt druk voor de bewoners uit Utopia

De bewoners hebben vandaag een drukke dag. Er is aan de groep opgedragen dat zij voor maandagochtend 09:00 uur het weiland op moeten ruimen en daar zijn zij dan ook al druk mee bezig. Ivan, Linda en Beau schroeven de gym uit elkaar, terwijl de andere bewoners druk bezig zijn met ballonnen opblazen. De gouden met zwarte ballonnen zijn hard nodig als versiering voor de Miss-verkiezing die vanavond plaats zal vinden in Utopia. Ondertussen is Cemal hard bezig om geld te verdienen door een auto te wassen met zijn carwash service. Wat zal de dag nog meer brengen voor de Utopianen? En hoe zal het huwelijksaanzoek zijn? Je leest er zo meer over terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *