Laura is heel zenuwachtig voor het huwelijksaanzoek

Laura is heel zenuwachtig voor het huwelijksaanzoek

Vandaag zal Laura Charlotte een aanzoek doen en samen met Billy is ze hier druk mee bezig. Als de twee naar de vide lopen, kijkt Charlotte ze verbaasd na. Gaan jullie alweer weg met z’n tweeën? vraagt ze teleurgesteld. Billy stelt haar gerust en zegt dat ze alleen de vide gaat laten zien. Billy gaat snel met Laura naar de vide, waar ze de aanzoek plannen bespreken. Laura kijkt Billy aan. Ik ben zo zenuwachtig, ik houd het niet meer, fluistert ze. Billy stelt haar gerust en verzekert dat alles goed gaat komen. Wel lijkt haar een goed plan om Charlotte af te leiden en haar niet bij het penthouse te laten komen, omdat deze versierd moet worden. Laura knikt, maar ze heeft even geen idee hoe ze dit aan moeten pakken. Billy adviseert om aan Charlotte te vertellen dat ze bezig is met een verrassing, zodat ze in alle rust kan versieren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *