Oud Utopia bewoner Laura geeft Baldr advies

Oud Utopia bewoner Laura geeft Baldr advies

Oud Utopia bewoner Laura en Baldr praten over de stemmingen. Laura vraagt zich af of Baldr tactisch stemt maar dit ontkent hij. En legt uit dat hij en Billy elkaar niet liggen, hoewel er wederzijds respect is. Stemmen jullie elke keer op elkaar? vraagt Laura nieuwsgierig. Baldr knikt en legt uit dat dit meestal wel het geval is. Als ik tactisch zou doen, zou ik me aansluiten bij een groepje gaat hij verder. Laura knikt en merkt op dat je daarmee niet echt ver komt in het spel. Ik ben benieuwd voor jullie gaat ze verder. Baldr is zelf ook erg benieuwd en merkt dat het steeds lastiger wordt. Lekker dicht bij jezelf blijven adviseert Laura hem. En eindigt het gesprek dat ze Baldr de overwinning gunt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *