Rienk denkt na om mee te doen aan Utopia 2

Rienk denkt na om mee te doen aan Utopia 2

Terwijl Beau en Rienk de gym leeghalen, praten de twee over het einde van Utopia. Rienk laat weten dat hij veel over Utopia 2 nadenkt. Ik wil daar gewoon aan meedoen vertelt hij verder. En voegt eraan toe dat hij er eerst geen vertrouwen in had omdat hij ervan uitging dat de tweede versie ook alleen maar over geld zou gaan. Maar dat Utopia weer op het nulpunt begint, dat trekt hem enorm. Alles zelf doen, dat is vet vervolgd  hij enthousiast. En legt uit hoe hij zijn Utopia voor zich ziet. Beau luistert met een grote glimlach op haar gezicht naar Rienk zijn verhaal.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. chagija at 18:49

    Laat Isabella maar terug komen die kon tenminste echt heel mooi zingen maar die is weggepest door jaloers charlot en laura

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *