BREAKING NIEUWS: Utopia gaat door, op een andere locatie!

BREAKING NIEUWS: Utopia gaat door, op een andere locatie!

Utopia zou stoppen, echter komen we daar toch even op terug! Zojuist is bekend geworden dat Utopia doorgaat! Dankzij de constructieve inzet van de gemeentes Hilversum, Gooise Meren en Laren – die gezamenlijk eigenaar zijn van het gebied – komt er nu een nieuw stuk land beschikbaar, waarmee de doorstart van Utopia een feit is. Er kan weer gebouwd worden aan een nieuwe, ideale samenleving. Maar, dit keer betekent from scratch ook echt from scratch. Er is geen loods en er zijn geen voorzieningen. Het is een leeg en desolaat terrein. De bewoners zullen dus letterlijk alles opnieuw moeten bouwen. Utopia 2 start met vijf bewoners en om de zoveel tijd melden zich nieuwe bewoners aan het hek. Wie dat zijn, blijft spannend tot het aantal van 15 bewoners is bereikt. De kijker zal wel enkele vertrouwde gezichten terug gaan zien. De bewoners die eind december 2017 actie hebben gevoerd om Utopia te behouden, kunnen zich namelijk opnieuw aanmelden. Dat geldt dus voor de huidige bewoners, maar ook voor de kandidaten die ten tijde van de campagne in Utopia verbleven maar inmiddels thuis zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 37    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. arie at 18:01

  Eindelijk het nieuws wat ik hoopte
  Beginnen van nu af aan !!
  Idealen hebben en vooral opbouwen
  Vanaf nul af aan,uit het niets,
  op een desolate vlakte.
  Zoals hier 6000 jaar geleden,
  onzer voorouders leefden op donken,
  langs de rivieren

  Dit is veel meer dan tv,
  maar kijken naar oer wil om te overleven
  Kijken, elke dag naar overleven,samen,
  samen overleven !
  Van mensen die realiteit wordt
  Super SBS, echt briljant !
  Ik zou zo mee willen doen,
  zo goed is dit plan !!!

 2. Klitzekleine at 16:04

  Nja…ik weet iig wel dat ik zou niet kunnen nog jarenlang naar dezelfde figuren kijken. En daarbij bedoel ik – mensen zoals Cemal, Romy, Bas, Beau zijn allemaal leuk en aardig, maar te saai voor dit soort programmas als het zo lang duurt. Sowieso moeten ze kappen met nominaties 1xper maand. Moet veel vaker zijn. Waarschijnlijk had niemand zich meer ingeschrijven maar zo is het ook niet te kijken.
  En dan nog het geld – het wordt saai als er een enorme herrie ontstaat want iemand gaf 2 euro uit maar dezelfde tijd zie je op achtergrond allerlei ZEER dure spullen waarover je nog niets gehoord heeft. Alsof de kijkers achterlijk zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *