De bewoners krijgen een zwarte envelop met daarin het nieuws over Utopia 2

De bewoners krijgen een zwarte envelop met daarin het nieuws over Utopia 2

Utopia gaat niet meer stoppen, het programma gaat door op een andere locatie. De bewoners zijn daar zojuist ook van op de hoogte gesteld door middel van een zwarte envelop. Linda loopt naar de brievenbus en ontdekt dat hier een zwarte envelop in ligt. Al snel wordt de groep bij elkaar gehaald en begint Linda de brief voor te lezen. De gemeente is zo vriendelijk geweest een stuk land beschikbaar te stellen leest Linda lachend voor. De hele groep begint te gillen en springt in het rond. Linda leest de brief verder en laat weten dat er een tweede Utopia komt, op een ander terrein. Het strijden van de bewoners, voor een vervolg van Utopia heeft zin gehad. We hebben het gewoon geflikt vervolgd Romy enthousiast. Ik vind het zo vet voegt ze eraan toe. De bewoners zijn door het dolle heen. De bewoners kunnen zich opnieuw aanmelden voor het programma en een nieuwe samenleving bouwen in Utopia 2.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Harry at 09:44

  Allemaal weg, alleen Linda naar het nieuwe utopia, zij kan de kar wel trekken. De rest zijn allemaal, ik zal het netjes zeggen, nietsnutten.

 2. arie at 18:13

  In het nieuwe utopia is iedereen welkom
  met een oer spirit
  knetterhard elkaar helpen ,steunen en bouwen
  om te overleven

  geen roddel meer
  maar overleven als een roedel

  het allerbeste in elkaar naar boven halen,
  en niet elkaar neerhalen,
  want zo overleef je niet

  overleven is alleen weggelegd
  voor utopianen met idealen
  en die elkaar hierin volledig helpen !,
  en die ook met niks al kunnen overleven,
  door de kracht te gebruiken uit elkaars motivatie !!

 3. josknapen at 15:10

  ben het volkomen eens met Joke, er moeten nieuwe inwoners komen, deze groep is over de datum, nieuwe mensen nieuwe kansen.

 4. joke gotte at 14:13

  Nou dan hoop ik wel met andere inwoners laten deze mensen nu maar een keer echt gaan werken ,dan weten ze dat je ook wat moet doen om geld te verdienen .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *