De bewoners zijn onder de indruk van het nieuws dat Utopia doorgaat

De bewoners zijn onder de indruk van het nieuws dat Utopia doorgaat

De bewoners hebben net te horen gekregen dat Utopia een vervolg krijgt namelijk Utopia 2! De bewoners zijn door het dolle heen en kunnen hun geluk niet op. In de zwarte envelop stond beschreven dat de bewoners zich opnieuw kunnen aanmelden voor Utopia 2. En dat het programma een doorstart maakt is de pers ook niet onopgemerkt gebleven. Shownieuws komt het terrein op en interviewen de inwoners met het goede nieuws. De petitie is niets voor niets geweest zegt Fay overtuigend tegen Shownieuws, Utopia 2 gaat ergens anders plaatsvinden, het is heel bijzonder, onze inzet is beloond voegt ze eraan toe. Demi, Fay, Billy en Romy geven aan dat zij het nog niet kunnen beseffen dat het programma doorgaat. Het is onwerkelijk benadrukt het drietal. Samen met Shownieuws halen de bewoners nog herinneringen op van het begin van Utopia. We hadden alleen een kist bij ons. Diegene die straks meedoen aan Utopia 2 zullen weer helemaal back to basic gaan, je leest er hier meer over terug.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Harry at 09:47

    Billy hou je rustig, ga er uit en regel eerst even alles wat je aan anderen verschuldigd bent, dan kun je misschien nog weer een beetje respect krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *