Cemal meldt zich alvast aan voor Utopia 2

Cemal meldt zich alvast aan voor Utopia 2

Utopia zal een doorstart maken en verder gaan op een ander terrein. Ook de bewoners hebben via een zwarte envelop gehoord over Utopia 2. De bewoners kunnen zich opnieuw aanmelden voor de tweede versie en zijn hier enorm enthousiast over. Toch twijfelen er een aantal bewoners of zij zich wel opnieuw moeten aanmelden voor het programma. Romy en Cemal lijken geen twijfel te hebben en Cemal kan daarom ook niet wachten zich aan te melden voor Utopia 2. Snel gaat hij achter de computer zitten, opent zijn mail en begint met typen. Doordacht en met een glimlach op zijn gezicht typt hij de mail uit. Hij is ervan overtuigd dat hij een nieuwe bewoners van Utopia 2 moet worden. Welke huidige bewoner past er volgens jou in Utopia 2?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. josknapen at 07:34

  begin met nieuwe gasten, ik vind het ook vreemd dat Cemal zich alweer wil aanmelden voor Utopia 2 eerst roept hij dat hij in het leger wil ! ik denk dat hij dit niet aankan , zo slim is hij ook weer niet, Willen ze niets iets opbouwen voor zich zelf ? in de maatschappij ? of zijn ze ook al langzaam media geil ?

 2. RINA at 16:31

  Mij lijkt ook een nieuwe groep het beste. Dat geroddel van deze groep ben ik wel zat. En dat veranderd toch niet bij deze mensen.

 3. Corry Weijermans at 15:00

  Romy – Ivan – Beau -Linda – Senna – Johan die mogen voor mij starten met een nieuw Utopia.
  En hopen dat ze heel veel geleerd hebben van hoe het niet moet.
  Ik hoop dat ze nu wel een betere afspiegeling zullen zijn dan de buiten wereld.
  En bij de bovenste namen zitten in ieder geval goede bouwers, dat de bouw projecten nu wel beter gebouwd gaan worden, en goed afgewerkt worden!
  Dan bouwen zo van net niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *