De bewoners uit Utopia ontvangen een tweede zwarte envelop

De bewoners uit Utopia ontvangen een tweede zwarte envelop

De bewoners hebben een zwarte envelop ontvangen met de mededeling dat er een nieuwe versie van Utopia komt, namelijk Utopia 2. Niet veel later ontvangen zij een tweede zwarte envelop met wederom een belangrijke mededeling. Het huidige Utopia terrein wordt teruggegeven aan de natuur en daarom zijn vandaag de koeien al opgehaald. In de brief staat vermeld dat de bewoners tot maandagochtend 09:00 uur de tijd hebben om het weiland in goede staat af te leveren. Alles wat na de deadline nog te vinden is op het weiland, moeten jullie als verloren beschouwen leest Mehmet voor. De bewoners zijn geschrokken, omdat de gym, Baas Beach en het zwembad op het weiland staan. De bewoners gaan snel aan de slag met het maken van een planning met wie welke klusjes gaat doen. Zullen de bewoners op tijd het weiland hebben klaargemaakt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 41    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Harry at 13:55

    Er is er maar ėėn die wel voor utopia 2 in aanmerking komt en dat is Linda. Ze heeft de capaciteit om de boel in goede banen te leiden, als de rest een beetje van haar aan wil nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *