Oud Utopia bewoners Charlotte en Laura betreden Utopia

Oud Utopia bewoners Charlotte en Laura betreden Utopia

De bewoners zijn nog aan het bijkomen van alle informatie die zij vandaag hebben gehad en kunnen nog maar slecht geloven dat er een Utopia 2 komt. Lang hebben ze bewoners niet om hierover na te denken, want het volgende leuke nieuws staat alweer op hen te wachten, oud Utopia bewoners Charlotte en Laura komen binnen. Met open armen worden de twee oud bewoners ontvangen in de mini samenleving. Billy springt Laura in de armen en geeft haar een dikke kus. Charlotte blijft niet achter en is blij om alle bewoners weer te zien. Al snel wordt er een rondje Utopia gedaan en wordt er bekeken wat er allemaal is veranderd in de tijd dat zij niet aanwezig waren in Utopia. Het beloofd een leuke tijd te worden. De oud bewoners komen als het goed is logeren, of blijven ze toch langer?…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Herma at 08:13

  Gelukkig hoepelen “die twee”gauw weer op!
  Laat ze maar elders trouwen, maar denkelijk gebeurt dat niet eens…..
  Een beetje hysterisch doen, daar houden ze van…..
  Al die oud-bewoners die nu nog even langskomen….het beklijft niet!!!!
  Die tijd is voorbij…..dusssssss…..gloednieuwe bewoners erin, dan wordt het
  misschien weer een beetje interessant!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *