Koeien Klaver en Stuk hebben Utopia definitief verlaten

Koeien Klaver en Stuk hebben Utopia definitief verlaten

Een veewagen is op het Utopia terrein gearriveerd. De koeien Klaver en Stuk worden namelijk opgehaald. Ze krijgen een nieuw fijn huis bij boer John op de boerderij. Boer John kon helaas zelf niet komen en heeft daarom iemand anders gestuurd om de koeien op te halen. Als het tijd is om de koeien de veewagen in te loodsen wordt Romy al snel emotioneel. Ze besluit dan ook om terug naar de loods te gaan. Maar niet zonder nog een keer afscheid te nemen van haar dierenvrienden. I love you fluistert ze door haar tranen heen terwijl ze Klaver en Stuk nog een keer een dikke knuffel geeft. De koeien worden door de mannen met voorzichtigheid de veewagen in geleid en de bewoners staan er in een kringetje geëmotioneerd naar te kijken. Romy komt weer naar buiten gelopen als de veewagen aanstalten maakt om het Utopia terrein te verlaten. Nog een keer kijkt ze door de deur en weet door haar emoties hortend en stotend uit te brengen dat ze hen gaat missen. Huilend stort ze zich in de armen van Billy die haar liefdevol troost. Ook Bas is erg aangedaan door het vertrek van de koeien en laat zijn tranen de vrije loop. De bewoners staan somber naast elkaar om de koeien uit te zwaaien. Een laatste groet naar de koeien waarna de bewoners zich met tranen in hun ogen omdraaien.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *