Vandaag verlaten de koeien mini samenleving Utopia

Vandaag verlaten de koeien mini samenleving Utopia

Een nieuwe dag in Utopia is weer aangebroken en vandaag worden de koeien door boer John opgehaald. Ze krijgen een nieuw fijn thuis. Romy is al dagen van slag omdat de koeien erg veel voor haar betekenen en ze veel tijd met hen heeft doorgebracht. Ook vandaag is ze weer vroeg naar de stallen gegaan om zo lang mogelijk bij de dieren te blijven en afscheid te nemen. Ze aait de koeien en fluistert lieve woordjes in hun oren. Na een tijdje komen ook Linda en Beau bij Klaver en Stuk kijken. Met zijn drieën halen ze mooie herinneringen op aan de geliefde koetjes.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Bep at 10:22

    Het zou mooi zijn als Ruud daar ook bij aanwezig is .
    Dat is voor mijn de dieren vriend.
    Klaver altyd een kusje brengen mooi was dat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *