Mike kondigt zijn vertrek uit Utopia 2 aan, morgen gaat hij naar huis

Mike kondigt zijn vertrek uit Utopia 2 aan, morgen gaat hij naar huis

Mike kwam op 31 mei 2018 als eerste bewoner Utopia 2 inlopen voor een groot avontuur. De afgelopen tijd zit hij niet lekker in zijn vel en heeft hij een verdrietige mededeling voor zijn mede bewoners. Ik ga morgen om 10 uur naar huis valt hij met de deur in huis. Franny, Lotus en Timothy weten niet wat ze horen. Echt? vraagt Lotus vol ongeloof. Ik geloof het niet voegt ze eraan toe. Mike knikt en laat weten aan dat het mooi geweest is. De tranen springen vervolgens in Lotus haar ogen. Ik kan niet meer geeft Mike aan. Voor hem is Utopia 2 een prachtig avontuur geweest en heeft voor hem voor persoonlijke groei gezorgd maar nu wil hij verder bouwen in de buitenwereld. Dan weten jullie het als eerst sluit hij af. Hoe zal de rest van de Utopianen reageren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 67    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Heidy at 16:00

    Zo jammer dat Mike weggaat maar ik kan het goed begrijpen sinds Jessie er is is het niet leuk meer. Het vertrek van Mike heeft totaal niets met Lotus te maken. Mike is gewoon zichzelf in Utopia en niet veranderd. Ben benieuwd wie nu wat af gaat bouwen, want Erik is ook niet echt goed hierin. Wordt hoog tijd voor Jessie om te laten zien dat hij ook wat anders kan dan lopen zeuren, controleren en noem maar op. Hup Jessie ga bouwen dan doe je eindelijk ook eens wat nuttigs in Utopia. Maar ik weet eigenlijk wel zeker dat hij dat helemaal niet kan.

  2. Ria at 13:38

    Wat jammer de maatschappij heeft schijnbaar niets meer met harde werkers.Je zal het nu wel gaan zien hoe Utopia afglijd.Mike voor jou keek ik nog het ga je goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *