Gerrit en Mylène zoeken de warmte bij elkaar op in bed

Gerrit en Mylène zoeken de warmte bij elkaar op in bed

Mylėne en Gerrit hebben buiten de mini samenleving een relatie met elkaar gehad en daarom was Gerrit aardig onder de indruk toen zijn ex binnen kwam lopen. Het lijkt erop dat de twee een week om elkaar heen hebben gedraaid, want aan het einde van de dag zoeken ze elkaar op in bed. Wanneer de twee in de Mongoolse tent liggen, komt Jens aanlopen om chips te pakken. Het valt hem op dat de deur van de Mongoolse tent, waar Mylėne en Gerrit liggen, op slot zit en Jens klopt daarom aan. Hij treft de twee aan in bed en stelt duidelijke vragen aan hen, terwijl Jessie erbij komt. Zo lig ik niet met mijn ex in bed, geeft Jens aan. Kijk hoe knus dit is. Heb je nog wel je broek aan?. Hoe zal de rest van de avond verlopen voor de twee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *