Jessie spreekt Lotus erop aan dat ze ongevraagd drank van de bv heeft gepakt

Jessie spreekt Lotus erop aan dat ze ongevraagd drank van de bv heeft gepakt

Gisteren hebben een aantal bewoners drank gedronken en hier lijkt Jessie het niet mee eens te zijn. Er is een afspraak gemaakt met de groep dat er niet gedronken zal worden maar hier lijkt niet iedereen zich aan te houden. Jessie spreekt Lotus hierop aan. Waarom vonden jullie het gisteren nodig om bier te drinken van de bv? vraagt Jessie op de man af. Lotus laat weten dat ze daar zin in had en het daarom heeft gedaan. Maar is het goed dat iedereen altijd maar doet waar hij zin in heeft? gaat Jessie verder. Lotus antwoordt dat ze niet veel waarde hecht aan afspraken. Je moet het niet zo persoonlijk opvatten benadrukt ze. Zullen Jessie en Lotus eruit komen samen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *