Franny probeert een keuze te maken, laat ze Timothy ook echt los?

Franny probeert een keuze te maken, laat ze Timothy ook echt los?

Timothy heeft Franny afgelopen maandag ten huwelijk gevraagd, maar het leek erop dat de familie van Franny hier niet volledig achterstond. Nu het een paar dagen later is, lijkt het Timothy niet los te laten en vertelt dit tegen Franny. Wanneer Shelley en Franny samen zitten, bespreekt Franny de situatie met haar. Franny legt uit dat Timothy klaar lijkt te zijn met meningen van andere. We gaan elkaar iets losser laten zegt ze duidelijk tegen Shelley. Franny geeft verder aan dat ze het lastig vindt om te bepalen wat ze moet doen zonder andere bewoners. Je moet gewoon je eigen beslissing maken adviseert Shelley haar. Zal Franny Timothy meer los gaan laten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *