Het zit de bewoners uit Utopia 2 niet mee, de douche is stuk!

Het zit de bewoners uit Utopia 2 niet mee, de douche is stuk!

Het zit de bewoners uit Utopia 2 op deze nieuwe dag niet mee, want de douche is kapot. Wanneer Merel hierachter komt, lijkt ze niet zo blij met dit nieuws. Ze geeft aan veel waarde te hechten aan de douche en graag wil dat deze gemaakt wordt. Ik word echt gek, ik moet echt douchen benadrukt ze. Ik ga nu met een emmer douchen, als we een emmer hebben gaat ze verder. Zal de douche snel gemaakt worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Heidy at 19:17

    Laat Jessie het lekker maken, doet hij ook nog wat nuttigs voor de groep, maar ja dat kan meneer niet natuurlijk. Ben benieuwd hoe lang het zal gaan duren voordat de douche weer is gemaakt. Tja Mike is weg he.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *