Christel. Jens, Kaylee en Mylène zijn de genomineerden na de stemronde van april

Christel. Jens, Kaylee en Mylène zijn de genomineerden na de stemronde van april

Na lang in spanning te hebben gezeten, is het zo ver. Alle bewoners hebben zich in de silo verzameld waar de nominaties zullen beginnen. Franny neemt het woord en heet alle bewoners welkom. De vijfde nominatieronde in Utopia 2 zegt ze. En legt vervolgens uit dat de afgelopen maanden erg hectisch voor haar zijn geweest en ze alle bewoners wil bedanken voor hun steun. Dan gaan we nu over naar de stemmingen. Iedere bewoner heeft drie stemmen te verdelen, tijdens de speeches houdt iedereen zijn mond dicht. Schrijf zo duidelijk mogelijk, maar niet groot.  Franny vervolgt dat ook het publiek drie stemmen heeft mogen verdelen, die ze aan het einde bekend zal maken.

Als eerste neemt Andrea het woord. Ze legt uit dat ze haar stemmen heeft gebaseerd op een aantal punten, waaronder egoïsme en teleurstelling. Je roept dat je alles samen wil doen, maar wil vervolgens niet delen. Je hebt nul interesse wanneer ik mijn stoel aan het inkleuren ben. Egoïsme eerste klas. Vervolgens voegt ze eraan toe dat ze erg teleurgesteld is in deze persoon. Jammer, maar helaas. Drie op Christel eindigt ze. Hierna is het de beurt aan Franny. Ze geeft één stem aan Jessie omdat ze weleens ruzie hebben. Haar overige stemmen geeft ze aan Gerrit. Je wilde een dj set maar ik zie je er vervolgens niks mee doen voegt ze eraan toe. Daarna neemt Adriaan het woord. Hij legt uit dat hij dit keer veel moeite had om zijn stemmen te verdelen. Ik zie bij heel veel progressie, zoals bij Franny en Mylène. Adriaan laat weten dat er één iemand is die hij mag, maar stil ziet staan. Van mij hoeft niemand naar huis, maar ik moet stemmen benadrukt hij. Daarom geef ik drie stemmen aan Christel. Hierna begint Christel met het verdelen va haar stemmen. Ze legt uit dat ze teleurgesteld is in Mylène en gemanipuleerd is door Jens. Laat alsjeblieft jezelf meer zien zegt ze tegen Kaylee. Als je gevoelens hebt, uit je. Laat niet alles in je huisje afspelen, maar ga naar de mensen toe. En geeft toe dat de stemmen van Adriaan een messteek waren in haar hart. En Shelley zegt ze. Hierop tekent ze een snorretje op het gezicht van haar. Laat jezelf eens meer zien. Alle mannen vinden je aantrekkelijk, doe eens wat. Uiteindelijk geeft Christel één stem op Mylène en twee op Jens.

Brandon neemt het stokje over. Hij zegt dat hij van iedereen wat positiefs en negatiefs kan zeggen. Mylène krijgt echter drie stemmen vertelt hij. Jij komt binnen met het idee dat je model wil worden en ik wilde je helpen maar het heeft me gekwetst dat ze neerbuigend over Fittopia heeft gesproken. Daarom drie op jou. Dan is het de beurt aan Dylan. Hij zegt dat hij één stem aan Jens geeft en er twee aan Gerrit uitdeelt. De dj set staat er nu, we hebben je er heel even achter gezien. Dat vind ik raar benadrukt hij. En besluit de stift door te geven aan Hiske. Hiske legt uit dat ze Dylan en Kaylee geen stem wil geven maar wel vindt dat ze aan de slag moeten. Ook Andrea is iemand waarvan ze vindt dat ze harder moet gaan werken. Je bent bezig met stoelen, maar volgens mij heb je veel meer in je mars. Ze vervolgt dat ze Mylène een stem wil geven. Je bent iemand die snel haar mening kan geven maar ook snel kan switchen. Je moet meer nadenken over wat je zelf vindt. Vervolgens legt Hiske uit dat de volgende twee stemmen gaan naar de meest interessante persoon in Utopia 2. Hij weet donders goed hoe sociale contacten werken maar kiest er toch voor om mensen naar beneden te halen. Twee stemmen op jou Jens eindigt ze. Vervolgens neemt Kaylee het woord. Ze vertelt dat ze op haar gevoel af is gegaan. Mijn eerste stem gaat naar iemand die ik heel grappig vind maar niet genoeg met zijn slimme hoofd doet. Mijn eerste stem gaat naar Jens. Ze vervolgt dat haar volgende stem naar iemand gaat die goed is voor Utopia 2 maar in haar ogen slecht te peilen valt. Jessie, jij krijgt een stem. Ten slotte geeft Kaylee een stem aan Gerrit, omdat ze het jammer vindt dat hij niet is gaan rocken achter de dj set.

Dan neemt Jens het woord en geeft drie stemmen aan Christel. Hij geeft de stift door aan Jessie. Jessie vertelt op zijn beurt dat hij dit keer niet goed wist wat hij moest gaan doen, tot vanochtend. Er is eigenlijk niemand die ik weg wil hebben maar er was wel iemand die ik heel graag wil houden en dat is Gerrit. Daarom heb ik een puur tactisch besluit genomen en dat is drie stemmen op Kaylee. Of het gaat werken, dat moeten we nog maar zien eindigt hij. Hierna neemt Erik het woord. Jij krijgt er drie zegt hij tegen Mylène. Ik vind je soms irritant benadrukt hij. Daarna is het de beurt aan Mylène. Ze vertelt dat ze het heel lastig vond. Ger zegt ze. Het is allemaal niet zo gelopen zoals we dachten, dat vind ik heel erg jammer. Mijn moeder had een brief geschreven en daar ben je niet meer op terug gekomen. Ook het feit dat je niks doet met de dj set vind ik heel erg jammer. En vertelt dat ze had verwacht een maatje in hem te vinden maar het tegenovergestelde waarheid is geworden. Drie op jou. Dan loopt Shelley naar voren die als eerste een kruis door Christel haar hoofd zet. Kap met mijn kop te bekrassen benadrukt ze. Hierna vertelt ze dat ze drie stemmen op Jens gaat geven. Ik ben er zo klaar mee. Ik pis over jou heen.  Hierop gooit ze een glas water over zijn foto heen. Dan is het mijn beurt zegt Gerrit. Hij legt uit dat zijn stemmen naar Kaylee gaan en dit onder meer te maken heeft met tactische redenen. Ik vind het jammer dat je niet veel om hulp vraagt en het is ook om mijn eigen hachje te redden. Daarna geeft hij het woord aan Merel. Merel laat weten dat ze drie stemmen geeft aan Kaylee. Ik sta voor de onafhankelijke vrouw, maar jij past hier niet bij. Ze vindt het vreemd dat Kaylee bang is voor haar. Ga gewoon eens het gesprek met mij aan eindigt ze.

Na het stemmen, neemt Franny weer het woord. Dan hebben we nog drie publieksstemmen over. En maakt de envelop open en vertelt dat de eerste stem gaat naar Shelley. De tweede stem gaat naar Kaylee. En de laatste is voor Mylène. Dat zijn er negen voor Christel telt Franny vervolgens. Acht voor Gerrit, negen voor Jens, tien voor Kaylee en negen voor Mylène. Ze concludeert dat ze een gevarenzone hebben van vier. Christel. Jens, Kaylee en Mylène. Franny sluit af met de mededeling dat er deze week twee potentiële bewoners zullen komen en zij zullen bepalen wie van de vier er naar huis zal gaan. Wat vinden jullie van deze uitslag?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 44    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *