Stem nu op je de Utopiaan van het jaar!

Stem nu op je de Utopiaan van het jaar!

De Utopiaan van het jaar verkiezing is vanaf vandaag begonnen! Je kunt stemmen op de bewoner waarvan jij vindt dat deze de titel Utopiaan van het jaar verdient. Naar wie gaat je voorkeur uit? We leggen even uit hoe het stemmen precies werkt.

Vanaf woensdag 23 december 11:00 uur staan de lijnen wagenwijd open, dus stem vanaf woensdag 11:00 uur via sms op jouw Utopiaan van het jaar! Hoe? Sms de naam van jouw favoriet naar 4600. Je hebt de keuze uit de huidige groep Utopianen, dus kies snel een naam uit onderstaande lijst en sms die naam vanaf woensdag 11:00 uur naar 4600.

Bas
Benjamin
Bjorn
Cees
Gabriëlle
Gina
Ivan
Mark
Naomi
Nicole
Ramona
Rob
Rowena
Victoria
Wim

Het leukste is dat je zo vaak kunt stemmen als je wilt! Stemmen op de Utopiaan van het Jaar is mogelijk van 23 december 2015 11:00 uur tot en met 30 december 2015 11:00 uur.

Puntentelling
De ranking van de smsjes wordt later omgezet naar 50 punten. Dus stel dat een inwoner 10% van de stemmen krijgt, dan ontvangt deze inwoner 10 % van 50 = 5 punten. Er zijn in totaal 100 punten te verdelen; 50 van de kijker (via sms) en 50 van de inwoners én Premiumpaspoort-houders. De inwoners verdelen allen 3 stemmen, 45 stemmen in totaal en de Premiumpaspoort-houders zijn samen goed voor 5 stemmen.

Ben je Premiumpaspoorthouder? Zet dan met grote letters in je agenda dat jij naast het sms’en ook een extra stem mag uitbrengen op jouw Utopiaan van het Jaar vanaf dinsdag 29 december 11:00 uur op www.utopiatv.nl.

Euro 0,45 per ontvangen bericht plus eventuele GSM kosten. Zie onder voor de spelvoorwaarden:

Actievoorwaarden Utopiaan van het jaar 2015

 1. De volgende specifieke actievoorwaarden (de “Actievoorwaarden”) zijn van toepassing op de stemactie ‘Utopiaan van het Jaar’ (de “Actie” ). Daarnaast zijn de Algemene Spelvoorwaarden van SBS op deze Actie van toepassing. Deze zijn te raadplegen op //www.sbs.nl/algemene-spelvoorwaarden/.
 2. De Actie wordt uitgeschreven en georganiseerd door SBS Broadcasting B.V., Rietlandpark 333 (1019 DW) te Amsterdam (“SBS”).
 3. De Actie loopt van 23 december 2015 11:00 uur tot en met 30 december 2015 11:00 uur (de “Actieperiode”). Deelname is alleen mogelijk gedurende de Actieperiode.
 4. Door deelname aan de Actie gaat de deelnemer (de “Deelnemer”) akkoord met deze Actievoorwaarden en de Algemene Spelvoorwaarden van SBS.
 5. Deelname geschiedt door het stemmen op de ‘Utopiaan van het Jaar’. Dit kan door het verzenden van een sms-bericht met daarin de naam van de betreffende Utopia kandidaat naar nummer 4600.
 6. Op 30 december 2015 zal een onafhankelijke persoon de trekking van de winnende deelnemer (de “Winnaar”) verrichten. SBS neemt z.s.m. na de trekking contact op met de Winnaar.
 7. De deelnamekosten betreffen de communicatiekosten voor het versturen van het sms-bericht en bedragen € 0,45.
 8. SBS werkt voor deze actie samen met Mora b.v.
 9. De Deelnemer maakt door het uitbrengen van zijn stem kans op 1 (hoofd)prijs (de “Prijs”) welke bestaat uit een fiets ter waarde van €350. De Winnaar en SBS bepalen in overleg de datum en tijd waarop de Prijs wordt verzilverd.
 10. Deelnemers aan de Actie dienen minimaal 16 jaar of ouder te zijn en een vaste woon- of verblijfplaats in Nederland te hebben. Deelname onder de 16 jaar is alleen mogelijk met toestemming van ouders.
 11. Uitgesloten van deelname aan de Actie zijn medewerkers van SBS en Mora b.v. of zuster-, moeder of dochtermaatschappijen.
 12. De Winnaar wordt door SBS persoonlijk op de hoogte gesteld. SBS streeft ernaar de Prijs binnen acht weken uit te reiken.
 13. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 14. De Prijs is uniek en staat op naam van de Winnaar. De Prijs is niet overdraagbaar of inwisselbaar voor geld.
 15. De afhandeling van de levering van de Prijs gebeurt door SBS SBS is niet aansprakelijk voor eventuele schade die voortvloeit uit deelname aan de Actie.
 16. SBS handelt conform de Gedragscode Promotionele Kansspelen 2015.
Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Rieke at 19:57

  Gabs jij bent de utopiaan van het jaar, ik dacht heel lang ivan, maar die is echt op winnen uit. Evenals Nicole, Rowena en Gina en Naomi, Marc, die chanteerd door naar huis te gaan. Voor mij is het echt gabs, jeetje wat een mooi mens. Ik zie haar bijna nooit boos, ze. Helpt mensen ze troost mensen, stelt mensen gerust, Toppie! Als alle mensen zo zoude zijn dan had je een prachtig utpia, met mensen zonder roddels, afgunst, strebergedrag!daar kan iedereen in Utpia een puntje aan zuigen, de rweede utpiaan is Bas voor mij. De dierenvriend!

 2. vlinder at 19:03

  BAS IS HET HELEMAAL, IK VIND HEM ECHT Utopiaan van het jaar.Hij doet wat hij leuk vind en waar zijn hart ligt . Dat is zijn utopia. Mooi dat hij dat zo doet.

 3. Hyl at 18:24

  Mark of Bas mogen winnen,
  Aub geen Gina of Naomi, die zie opeens overal voor de cameras,
  Ze mogen van mij vertrekken
  De 1 te kinderlijk, net een kleuter
  De ander veel te hooghartig,

 4. anneke at 11:35

  Las net op teletexst van SBS6 dat Ivan asiel zoekers had uit genodigt gisteren, is dit om stemmen te krijgen .
  Ik dacht dat hij daar niet aan mee deed,dacht hij zo van ik nodig ze nog een keer uit ze waren al een keer geweest

 5. ine at 08:42

  Mark is de utopiaan van het jaar. Hij heeft alles wat een utopiaan moet hebben. Hard werken aan je zelf en aan utopia, dromen waar maken en binnen een groep goed functioneren. Vriendelijk, behulpzaam, gezellig, harde werker en zich zelf goed ontplooid. Dat id de Utopiaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *