De buren komen op bezoek in Utopia

De buren komen op bezoek in Utopia

Op Crailo het terrein waar Utopia onder andere staat is ook een opvang voor asielzoekers. Ivan zet zich graag in voor deze mensen en eerder is er dan ook contact met hen gemaakt. Vandaag wordt er een speciale dag georganiseerd om de mensen een gezellige tijd te gunnen. Ivan riep eerder alle bewoners bij elkaar om alles nog eens door te nemen. Zo werd de tijd doorgenomen wanneer de mensen zouden arriveren en natuurlijk het dagprogramma. Twintig vluchtelingen worden ontvangen en krijgen een drankje, ze moeten zich welkom voelen benadrukt de organisator. Iedereen heeft ook een naamkaartje zodat de mensen de bewoners goed aan kunnen spreken. En dan is het zover, de vluchtelingen worden hartelijk ontvangen door alle bewoners. En iedereen praat Engels met ze. Sommige bewoners beter dan de andere enfin het gaat er tot nu toe al gezellig aan toe. Een vluchteling heeft planten voor de bewoners meegenomen als waardering dat ze mogen komen. Als iedereen in de loods staat neemt Ivan het woord en heet iedereen welkom. Hij is een beetje sprakeloos dat het hem toch gelukt is. Hij bedankt iedereen en ook de vluchtelingen dat ze gekomen zijn. Voel je thuis vertelt hij verder, als er iets is gewoon vragen benadrukt hij. Dan is het tijd voor een rondleiding wie wil en daarna zal er gezellig gekookt worden. Daarna wordt het natuurlijk gezamelijk opgegeten.

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *