Spion Cees komt met een uitslag

Spion Cees komt met een uitslag

We blikken nog even terug op gisterenavond, want ondanks dat de buren op bezoek waren voor een gezellig etentje hebben Rob en Cees een gesprek gehad. Eerder vroeg Rob al om Victoria de bespioneren. Rob denkt namelijk dat Victoria de droomvrouw is voor Benjamin. Cees weet inmiddels meer en komt met een voorlopige uitslag… De heren gaan het gesprek aan op het rokersbankje. Cees vertelt namelijk dat hij een gesprek heeft gehad met de nieuwste bewoner van Utopia. Ik heb haar gevraagd of ze ook mannen uitsluit. Waarop ze zei nee, die sluit ik niet uit in het kader van vriendschap. Maar fysiek? no way! Kortom geen enkele aantrekkingskracht voor mannen voegt Cees eraan toe. Rob reageert sarcastisch, dus ze is gewoon pot?! Ja antwoordt Cees, dat gevoel had ik al… Echter lijkt Rob toch niet geheel overtuigt zo snel geven we niet op he Cees?! Wordt vervolgd?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *