Cees gaat Benjamin en Victoria bespioneren

Cees gaat Benjamin en Victoria bespioneren

Tijd voor weer een portie Utopia nieuws, ook wij genieten van vakantie dus de berichtjes hebben enige vertraging opgelopen. Natuurlijk halen we dat nu op ons gemakje in… Dit keer schrijven we een bericht over Rob en Cees. Rob is namelijk benieuwd of Benjamin kans maakt bij nieuwste bewoner Victoria.

Benjamin ziet de nieuwste bewoner van Utopia namelijk wel zitten. En ondanks dat Victoria vertelde dat ze op vrouwen viel zou het misschien kunnen zijn dat ze ook op mannen valt? Rob denkt namelijk dat Benjamin de perfecte match is voor de nieuweling. Rob besluit een plan in werking te stellen en te vragen of Cees Benjamin wil spioneren. Jij bent wel goed met mensen begint Rob tegen Cees. Benjamin zit een beetje achter Victoria aan en ik vind dat wel leuk. Als jij nou een beetje gaat peilen hoe dat nou zit met de vrouwen en mannenverhouding, of Benjamin überhaupt kans maakt? Dan ben jij een beetje ons spionnetje voegt hij eraan toe. Dat komt wel goed antwoordt Cees die het plan ziet zitten. Maar dan moet je me wel even tijd geven. Dat doet Rob dan ook, maar benadrukt wel dat Victoria de droomvrouw voor Benjamin is. Voor hem is het natuurlijk een droomvrouw; spoken word en een schrijfster. Je moet erachter komen of zij verliefd kan worden op een man. Cees grinnikt dat komt wel goed lacht hij. Zal het Cees lukken om erachter te komen en Rob zijn plan zo uit kan voeren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. MariaBora at 19:15

    Rob wil Cees laten spioneren, wat ben jij toch een kwijlebabbel, waarom doe je het zelf niet, je hebt nl. tijd zat, je doet toch niet veel de hele dag, Rob, je bent nog enger aan het worden dan je al was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *