Veel post voor Gina

Veel post voor Gina

Nieuwe bewoner Victoria is richting de brievenbus geweest en vond daar heel veel post. Dit maal is Gina de gelukkige komen we al vrij snel achter. Zodra ze de hoeveelheid ziet roept ze snel Mark erbij om alles samen door te nemen. De twee gaan gezellig op de bank zitten, er zit van alles bij de post. Maar ook een doos en die besluit Gina dan ook snel open te maken, benieuwd wat erin zit! Als de doos geopend wordt komt de verrassing al snel tevoorschijn. Confetti spuit alle kanten op, Gina vind het helemaal geweldig. Mark kan er ook wel om lachen maar is iets minder enthousiast. Gina neemt de post en kaarten verder door, ze kan niet geloven dat ze zoveel gehad heeft en laat dat dan ook weten ook. Het zijn met name kerstkaarten maar ook persoonlijke brieven zoals we gewend zijn. Maar omdat Gina zo door het dolle heen is neemt ze haar tijd ervoor. Uiteindelijk heeft ze alles doorgenomen en bedankt iedereen voor de leuke post. Ook Mark vond het erg veel allemaal. Daarna houden de twee nog een confetti gevecht en Gina besluit het later wel op te ruimen. De dag begon in ieder geval positief, we zijn benieuwd wat de dag nog meer zal brengen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *