Ramona verbergt haar verliefdheid liever

Ramona verbergt haar verliefdheid liever

Een gesprekje in bed tussen Rowena en Ramona. De twee lagen gezellig in bed te kletsen, al snel ging het over Bas. En dan in het bijzonder de gevoelens die Ramona heeft voor haar mannelijke mede bewoner…

Ramona vertelt nogmaals dat ze Bas wel leuk vindt maar het liefste wil ze doen alsof het niet zo is. Ik vond Bas ook niet meteen leuk gaat ze verder. Ook die vier dagen en zo, een mattie-klik. Ik zweer het je. En opeens  ik weet niet wat er is gebeurd ik keek naar hem en dacht: zo, jij bent eigenlijk best wel een lekker ding. Weet je? Buiten loop ik hier altijd van weg. Altijd. Waarom zou je weglopen van je verliefdheid vraagt Rowena zichzelf af. Ik ben daar niet van antwoordt Ramona, maar ik kan niet langer om mijn gevoelens heen. Ik werd ook wel een beetje jaloers toen Bas een mail van een meisje ontving. Dat was wel faya maar je moet beloven dat je niets tegen Bas zegt benadrukt ze. Want of Bas het weet is niet zeker, de twee draaien om elkaar heen. Rowena heeft nog wel een advies. Bas is een player, zo wordt hij afgeschilderd. Hij houdt er wel van maar heeft het beste met je voor. Hij zou niet zo 1,2,3 je hart breken voegt ze eraan toe… Misschien moet Ramona haar gevoelens opbiechten?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *