Bas krijgt een mail van een dame

Bas krijgt een mail van een dame

We blikken nog even terug op gisterenavond, Bas heeft namelijk een mailtje van een dame gehad. Een leuk mailtje, hij hoeft met kerst niet alleen te zijn…

Bas heeft al eerder gedatet maar dat verliep uiteindelijk toch niet zo goed. Bas en Didi hebben besloten om wat later verder te kijken maar voor nu is het niets. Gisteren controleerde Bjorn de mailbox op nieuwe berichten. Daar las hij een onverwacht berichtje. Hij begon snel te lezen en Rob keek met hem mee. Wat knap dat hij het weer voor elkaar krijgt horen we hem zeggen. Dan komt Bas aanlopen. Je moet even naar de computer roept Bjorn enthousiast. Bas lees het mailtje, het gaat om een dame. Vervolgens zegt hij iets met niet alleen zijn met kerst. Bas lijkt het in eerste instantie niet te geloven. Hij vraagt dan ook aan Bjorn of hij een grap uithaalt. Bjorn ontkent en vertelt dat het meisje zesentwintig is en klein, maar alle clichés zijn waar voegt hij eraan toe. Bas kijkt vervolgens met een grote lach de meegezonden foto’s. Nou merkt hij op, dit gaat een leuke kerst worden! Hij besluit terug te mailen om iets af te spreken om langs te komen. Wordt vervolgd dus!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *