Drummen de nieuwe hobby van Cees?

Drummen de nieuwe hobby van Cees?

Nog iets wat we gisterenavond gemist hebben, we schamen ons er bijna voor :). Enfin Cees heeft namelijk drum les gehad!

En die les is eigenlijk best wel tegen gevallen zo vertelt hij tegenover Gabriëlle in de horecakeuken. Dan weer snel, dan weer langzaam voegt hij eraan toe. Maar de leraar viel het niet tegen gaat hij verder. Ook denkt hij dat ik talent heb… Je gaat hem rocken probeert Gabriëlle hem te enthousiasmeren. Krijg je geen vlinders in je buik vraagt ze door. Cees begint te glunderen, ik vind het wel wat om achter een drumstel te zitten is zijn antwoord. Ga lekker bijkomen en nagenieten antwoordt Gabriëlle. Cees lijkt het lief te vinden wat Gabriëlle allemaal zegt en geeft haar een knuffel. En Gabriëlle zegt terwijl ze geknuffeld wordt dat hij het hartstikke goed doet, daar twijfel je niet aan toch? Cees Dat vindt Cees echter niet vanzelfsprekend. Hij hoort het niet vaak genoeg, vindt hij. Soms denkt hij gewoon te vertrekken, fluistert hij in haar oor. Gabriëlle vertelt zich er wel in te herkennen, iedereen heeft dat soort momenten. Ga gewoon lekker zo door sluit ze het gesprek af. Zal Cees een nieuwe hobby hebben?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *