De bewoners bereiden zich voor op de nominaties

De bewoners bereiden zich voor op de nominaties

Vandaag zijn de nominaties in Utopia 2. En de bewoners bereiden zich erop voor. Ben je zenuwachtig vraagt Adriaan. Gezonde spanning antwoordt Gerrit. We gaan het zien voegt hij eraan toe. Adriaan knikt en legt uit dat er in zijn ogen niemand naar huis hoeft. Maar ik moet toch stemmen benadrukt hij.  Ook Kaylee, Dylan en Erik bereiden zich voor. Ik ben benieuwd hoe het over twee uurtjes zal zijn zegt Dylan. Kaylee knikt. Ik ben heel zenuwachtig, maar weet eigenlijk niet waarom gaat ze verder. Dylan denkt op zijn beurt dat het te maken heeft met het feit dat ze mensen moet gaan teleurstellen. It’s all part of the game. Wie komen er volgens jullie in de gevarenzone?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *